MediaWatch

Streaming-tv er blevet en døråbner for DR til unge og yngre

DR's mediekanaler indtog sidste år en lidt større plads i de unge og yngre voksnes medievaner i forhold til forrige år, viser undersøgelse, og det skyldes ikke mindst stigende appetit på streamingtilbuddene på DRTV.

Foto: Agnete Schlichtkrull/PR/DR

Selvom unge vender ryggen mere til flow-tv, er det ikke et nej tak til tv-stationen og indholdet. Det indikerer tal fra DR, der viser, at unge har fået mere appetit på at streame DR's udsendelser - så meget at det kompenserer for den faldende brug af DR's flow-kanaler.

Sidste år svarede 42 pct. af de 15-31-årige, at de havde klikket sig ind på streamingtjenesten DRTV i løbet af den seneste uge, og det er en stigning fra 35 pct. i 2017. Bryder man aldersgruppen op i to, var stigningen højst blandt de 15-24-årige, hvor tallet steg fra 32 pct. til 41 pct., mens det blandt de 25-31-årige steg fra 39 pct. til 43 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Jysk Fynske dataværktøjer, coronaens ekko i regnskaber og et sommerbarometer, der fortsat svinger os igennem de lyse nætter. Kom med på en rundtur i ugens mediebegivenheder.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs