MediaWatch

Storytel skyder gang i konkurrence om nye serier

E-bogsselskabet vil lave originalt indhold og inviterer nu Gud og hvermand til at komme med deres ideer.

Den svenske e-bogstjeneste Storytel lancerer på dansk grund Storytel Original til efteråret. Som navnet antyder, er der tale om originale lydbøger produceret til Storytel, og selskabet lancerer en konkurrence, hvor skrivende kan byde ind med ideer. Det skriver Storytel i en pressemeddelelse.

Storytel satser på serieformater og udlover 100.000 kr., hvis en indsendt ide bliver til virkelighed.

"Storytel Original er næste spændende og oplagte skridt for os at tage. Vi har i Danmark mange glade lyttere, og vi ved, at serieformatet er elsket på lyd. Samtidig har vi hos Storytel mange års erfaring med lydbøger, og vi glæder os over at kunne skabe serier, der giver lytteoplevelser ud over det sædvanlige," udtaler Storytels landechef i Danmark, Rasmus Jensen, i pressemeddelelsen.

Storytel udvidede tidligere på året sin tilstedeværelse i Danmark med opkøbet af Mofibo.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs