MediaWatch

Direktør skifter fra Malling til Vice

Efter et år hos Malling Publications skal Hanne Fabricius fremover udvikle det kommercielle indhold for Vice Media.

Vice Media Danmark har hentet direktør fra Malling Publications Hanne Fabricius som Scandinavian commercial director.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Vice.

Hos Vice skal hun udvikle den kommercielle indholdsproduktion, der udgør størstedelen af Vice forretning. Hun skal derudover varetage en stilling som client service director i København.

"Hvis man som annoncør vil nå nutidens unge, så handler det om at skabe værdi og det handler om gode, autentiske historier. Vice er uden sammenligning det medie og content-studie, der bedst formår at nå den generation, der notorisk er kendt for at være den sværeste at engagere og fastholde," siger den nye direktør hos Vice.

Hanne Fabricius kommer med mere flere års erfaring med kommunikation og strategi- og forretningsudvikling fra bureauer. Hun kommer senest fra stillingen som direktør for Cover-udgiveren Malling Publications, hvor hun har været i et år.

Mere fra MediaWatch

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Jobindex ser overskud vokse med 40 pct.

”Antallet offentlige jobannoncer på det højeste niveau, vi nogensinde har målt,” lyder det fra adm. direktør i Jobindex i forbindelse med offentliggørelse af kvartalsrapport.

DR-sportschef stopper

DR skal se sig om efter en ny sportschef, da den nuværende skifter branche efter syv år i spidsen for DR Sporten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs