MediaWatch

Direktør skifter fra Malling til Vice

Efter et år hos Malling Publications skal Hanne Fabricius fremover udvikle det kommercielle indhold for Vice Media.

Vice Media Danmark har hentet direktør fra Malling Publications Hanne Fabricius som Scandinavian commercial director.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Vice.

Hos Vice skal hun udvikle den kommercielle indholdsproduktion, der udgør størstedelen af Vice forretning. Hun skal derudover varetage en stilling som client service director i København.

"Hvis man som annoncør vil nå nutidens unge, så handler det om at skabe værdi og det handler om gode, autentiske historier. Vice er uden sammenligning det medie og content-studie, der bedst formår at nå den generation, der notorisk er kendt for at være den sværeste at engagere og fastholde," siger den nye direktør hos Vice.

Hanne Fabricius kommer med mere flere års erfaring med kommunikation og strategi- og forretningsudvikling fra bureauer. Hun kommer senest fra stillingen som direktør for Cover-udgiveren Malling Publications, hvor hun har været i et år.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs