MediaWatch

Tv-vært udgiver magasin

Christiane Schaumburg-Müller har søsat nyt livsstilsmagasin, Chri Chri, der skal udkomme foreløbig to gange årligt på print.

Mad, mode og skønhed kommer under behandling i et nyt printmagasin, Chri Chri, der netop er kommet på gaden i denne uge, skriver dr.dk.

Bag udgivelsen står tv-værten Christiane Schaumburg-Müller, der også er chefredaktør for udgivelsen og sætter sit præg på forsiden, hvor hun poserer som covergirl i 50er stil.

Forsker og lektor i medievidenskab på Aarhus Universitet, Karen Klitgåård Povlsen, siger til dr.dk, at det er set før, at man bygger et magasin op om et personligt brand, f.eks. med Aller Medias magasin "Isabellas".

Alligevel tager "Chri Chri" genren et stykke længere, end det er set i dansk sammenhæng før, mener hun.

"Hun (Christiane Schaumburg-Müller, red.) bruger sig selv næsten skamløst. Det har vi ikke set før på den måde i Danmark. Der er noget Oprah Winfrey-agtigt over det, og det virker meget amerikansk," siger hun.

Printmagasinet Chri Chri skal udkomme to gange årligt og er vokset ud af onlineuniverset chrichri.dk, der også har Christiane Schaumburg-Müller bag.

Forsiden lige nu

Egmont-boss har pengetanken klar til flere opkøb

Bladmarkedet er under pres, og det rammer Egmont, som for andet år i træk må se omsætningen dale. Egmonts topchef glæder sig dog over, at opkøbte virksomheder vokser. Han erklærer sig på ny klar til flere opkøb og har fortsat danske TV 2 i kikkerten.

PR-branchen ramt af omsætningsfald i 2017

40 PR-bureauer måtte samlet se omsætningen falde i 2017, mens toplinjevæksten blev beskeden i 2016. Udviklingen skal dog ses over længere tid, mener Public Relations Branchen, som fremhæver, at i det lys er tendensen positiv.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere