Aller giver magasiner en overhaling fra A til Q

Ugens relancering af "Q" er det seneste skridt i Allers tilretning og udvikling af magasinporteføljen, siger direktør.
Foto: PR/Aller
Foto: PR/Aller

Det har ikke skortet på nyheder fra Aller Medias presseafdeling i efteråret. I slutningen af september blev Kig Ind lukket, og Feminas mandskab reduceret med tre medarbejdere. Kort forinden havde Aller annonceret lukningen af træningsmagasinet Move i forbindelse med relanceringen af magasinet Psykologi, som ikke kun skal handle om ånd, men også krop og derfor overtager Move-stoffet og sampakkes med Femina fire gange om året.

Dirigenten bag bag ændringerne er Charlotte Riparbelli, der i begyndelsen af året blev udnævnt til magasindirektør. Hun har efterfølgende trawlet magasinerne igennem for at rette porteføljen til. Direktørens kongstanke ligger i at lave nichemagasiner med et skarpt koncept, men til et bredt publikum - og som ligger rigtigt i markedet i forhold til de andre magasinkort, hun har på hånden.

”Vi har siden foråret arbejdet målrettet med at produktudvikle vores magasiner. Vi har mange magasiner i Aller, og derfor er det vigtigt, at vi ligger rigtigt i forhold til hinanden. På modemagasiner, har vi f.eks. både Elle, IN, Q og Femina, og de skal alle sammen skrive om mode, men i forhold til en specifik målgruppe og niche, så vi har en bred portefølje på tværs af målgrupper,” siger Charlotte Riparbelli.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også