Egmont finder afløser for fratrådt redaktionschef

Alt for damerne har fundet afløseren for redaktionschef, der er skiftet til Politiken. Den nye chef er samtidig chefredaktør for et andet Egmont-magasin.
Mette Hovmand-Stilling skal fremover både være chefredaktør på Vores Børn og redaktionschef på Alt for damerne | Foto: PR, Trine Bukh
Mette Hovmand-Stilling skal fremover både være chefredaktør på Vores Børn og redaktionschef på Alt for damerne | Foto: PR, Trine Bukh

Mette Hovmand-Stilling har fået nyt job uden at forlade sit tidligere. Hun skal fremover være redaktionschef for Alt for damerne, og sideløbende skal hun fortsat være chefredaktør for magasinet Vores Børn. Det oplyser Egmont Publishing i en pressemeddelelse.

Mette Hovmand-Stilling afløser Mette Mølbak, der skifter til en stilling som redaktør for Politikens Spis & Bo-sektion.

"Mette er det perfekte valg som redaktionschef på Alt for damerne. Den journalistiske styrke, hun har vist på Vores Børn, og hendes evne til at sætte stoffet på dagordenen er nøjagtigt det, vi leder efter på Alt for damerne. Samtidig har hun på meget kort tid vist ledertalent, hvilket er vigtigt på en stor redaktion som vores," siger Tina Nikolaisen, chefredaktør for Alt for damerne og magasinchef i Egmont Publishing, i en pressemeddelelse.

Mette Hovmand-Stilling begynder i sit nye job 1. september. Hun er uddannet journalist fra Roskilde Universitet og har tidligere arbejdet for P1, gratisavisen 24timer og som pressechef i Familie- og Forbrugerministeriet. Hun har været chefredaktør på Vores Børn siden oktober 2014.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også