Aller lancerer luksusboligmagasin til royalister

Aller-magasinerne Billed-Bladet og Antik og Auktion er gået sammen om et luksusmagasin, der skal give indblik i de kongeliges hjem og inspirere til en lignende boligindretning.

Et nyt magasin fra Aller skal inspirere royalt interesserede til at indrette deres eget hjem i kongelig stil ved hjælp af antikviteter og loppe- og retrofund, oplyser Aller i en pressemeddelelse.

Navnet på magasinet er 'Bo smukt – indret dig kongeligt i dit eget hjem' og produceres i et samarbejde mellem Aller-magasinerne Billed-Bladet og Antik og Auktion. På den måde kombineres Billed-Bladets kongelige ekspertise med Antik og Auktions viden om indretning og gamle ting.

Issær de sidste par års mange programmer om loppemarkeder og antikvitetesforretninger, såsom ’Guld på Godset’, ’Auktionshuset’ og ’Skattejægerne’ har inspireret Aller til at sende magasinet på gaden.

"Det er den trend, vi har skabt luksusmagasinet på baggrund af,” udtaler Annemette Krakau, chefredaktør på Billed-Bladet.

Magasinet kan købes i Coops og Dansk Supermarkeds butikker fra slutningen af april og tre måneder frem og koster 149 kr.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også