MediaWatch

Ugebrev knopskyder med investorblad om biotech

Økonomisk Ugebrev Formue udvider med digitalt investorblad, Nordic Biotech & Pharma,om Nordiske biotek- og medicinalaktier.

Foto: /ritzau/AP/Paul Sakuma

Økonomisk Ugebrev Formue knopskyder med tidsskriftet 'Nordic Biotech & Pharma', skriver Økonomisk Ugebrev i en nyhedsmail.

Det nye medie lanceres i et samarbejde mellem 'Nordic Bio Investor', som biotekanalytiker Peter Aabo står bag, og Økonomisk Ugebrev. Peter Aabo bliver ansvarshavende redaktør.

Nordic Biotech & Pharma vil henvende sig til private og professionelle investorer - forsigtige såvel som mere risikovillige.

Investortidsskriftet vil give en vurdering af potentialet i danske og siden nordiske aktier inden for biotek- og medicinalsektoren, skriver Økonomisk Ugebrev, der samtidig slår på, at mediet skal være et uafhængigt alternativ:

"Investortidsskriftet er uafhængigt af særinteresser, i modsætning til bankerne som ofte har kunderelationer til de analyserede selskaber i forbindelse fx. med lånefinansiering eller andre ’corporate finance’ opgaver," skriver ugebrevet.

 

Økonomisk Ugebrev lægger selskaber sammen

Ny mediestøtte: Her er vindere og tabere

Økonomisk Ugebrev i plus efter fire års underskud 

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs