MediaWatch

Rella er fortid på børsen

Rella Holding, der tidligere ejede en del af Aller, er efter længere tids tilløb nu en saga blot.

Rella Holding-aktionærer får et udbytte på 77,83 kr. pr. aktie efter salget af Aller-aktier. | Foto: STINE BIDSTRUP/POLFOTO/ARKIV

I går var sidste dag, hvor det var muligt at handle med aktier i Rella Holding på Fondsbørsen i København. Efter en ekstraordinær generalforsamling i går besluttet at afnotere selskabet fra børsen og udbetale pengene i selskabet til aktionærerne.

"Som konsekvens af beslutningen om opløsning af selskabet suspenderes handlen i selskabets aktier på Nasdaq Copenhagen (Fondsbørsen i København, red.) fra og med fredag den 7. august 2015, og selskabets aktier vil herefter blive slettet fra handel og officiel notering på Nasdaq Copenhagen, således at dagen i dag (i går, red.) har været den sidste dag for handel i aktier i selskabet på Nasdaq Copenhagen," skrev Rella Holding i en fondsbørsmeddelelse i går efter den ekstraordinære generalforsamling.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Debat: Mediepolitik uden jordforbindelse

Magter folketing og regering at lave en medieaftale, der kan gennemføres, og vil den fungere i virkelighedens mediemarked? Sporene skræmmer. Den seneste medieaftale fra 2018 er et klart eksempel på, hvor galt det kan gå. Men den var desværre ikke en undtagelse. Sådan lyder det fra rådgiver og tidl. generaldirektør i DR Christian S. Nissen i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs