MediaWatch

Rella er fortid på børsen

Rella Holding, der tidligere ejede en del af Aller, er efter længere tids tilløb nu en saga blot.

Rella Holding-aktionærer får et udbytte på 77,83 kr. pr. aktie efter salget af Aller-aktier. | Foto: STINE BIDSTRUP/POLFOTO/ARKIV

I går var sidste dag, hvor det var muligt at handle med aktier i Rella Holding på Fondsbørsen i København. Efter en ekstraordinær generalforsamling i går besluttet at afnotere selskabet fra børsen og udbetale pengene i selskabet til aktionærerne.

"Som konsekvens af beslutningen om opløsning af selskabet suspenderes handlen i selskabets aktier på Nasdaq Copenhagen (Fondsbørsen i København, red.) fra og med fredag den 7. august 2015, og selskabets aktier vil herefter blive slettet fra handel og officiel notering på Nasdaq Copenhagen, således at dagen i dag (i går, red.) har været den sidste dag for handel i aktier i selskabet på Nasdaq Copenhagen," skrev Rella Holding i en fondsbørsmeddelelse i går efter den ekstraordinære generalforsamling.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs