MediaWatch

Streamingtjeneste hyrer danske kommentatorer og varsler flow-kanal

Streamingtjenesten Strive føjer lokale kommentatorer til visningen af kampe fra to sydeuropæiske ligaer. Samtidig varsles der en lineær kanal.

De fem danske kommentatorer på Strive er (fra venstre mod højre) Henrik Fallesen, John Bisgaard, Kenneth Hansen, Morten Glinvad og Karsten Krogh. | Foto: PR/IMG

Efter hidtil udelukkende at have benyttet sig af engelske kommentorer i forbindelse med visning af kampene fra de bedste italienske og spanske fodboldrækker på streamingtjenesten Strive har selskabet IMG nu hyret fem danske af slagsen. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

De nye danske kommentatorer går i aktion fra på fredag. De fem kommentatorer er Morten Glinvad, Henrik Fallesen, John Bisgaard, Karsten Krogh og Kenneth Hansen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs