MediaWatch

Mediechefer: Nødvendigt med karenstid ved jobhop i grænsezone

DR's ansættelse af Nina Munch-Perrin som nyhedsvært er problematisk og risikerer at skade DR’s troværdighed, lød det fra flere mediechefer i dagens Presselogen. DR afviser kritikken.

Foto: DR type 2.

Det kan koste på troværdigheden, at DR Nyheder har ansat Nina Munch-Perrin som ny vært på TV Avisen, da hun kommer direkte fra en stilling som kommunikationsdirektør i bankernes interesseorganisation Finans Danmark. Det gav tre mediechefer udtryk for i dagens udgave af Presselogen på TV 2 News.

"Jeg synes, det er problematisk at gå direkte fra et kommunikationsjob eller spindoktorjob og så til et studieværtjob, hvor du bærer hele stationens troværdighed på dine skuldre. Det er et signal til omverdenen om troværdighed, og der er det vigtigt, at der er en karensperiode imellem det, at man har den her type jobs, og det at man har så markant og fremtrædende job, som en studievært har," sagde Lisbeth Knudsen, tværgående chefredaktør for Mandag Morgen og Altinget, under udsendelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs