MediaWatch

"DR2 bliver mere en samfunds- og kulturkanal end en aktualitetskanal"

Sammenlægningen af DR K og DR2 i 2020 og opbygningen af et nyt digitalt univers, DR2+, bliver en af de største opgaver i omstillingen af DR's tv-tilbud, siger mediedirektør.

Vinden blæser mod mere kultur og mindre aktualitet på DR2. Hvilken kategori satireprogrammet "Vejret på DR2" hører hjemme i er uvist. | Foto: DR

Som et led i spareplanen og omlægningerne hos DR bliver DR K fortid efter et årti som nichekanal i DR-folden. Det sker i 2020, hvor kanalen flytter sammen med DR2.

Ifølge DR's mediedirektør, Henriette Marienlund, betyder det dog ikke, at DR trækker stikket på indholdet på DR K. Det skal smitte af på DR2, som sender noget af sit indhold videre til DR1 for at få puslespilsbrikkerne til at passe sammen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs