MediaWatch

"DR2 bliver mere en samfunds- og kulturkanal end en aktualitetskanal"

Sammenlægningen af DR K og DR2 i 2020 og opbygningen af et nyt digitalt univers, DR2+, bliver en af de største opgaver i omstillingen af DR's tv-tilbud, siger mediedirektør.

Vinden blæser mod mere kultur og mindre aktualitet på DR2. Hvilken kategori satireprogrammet "Vejret på DR2" hører hjemme i er uvist. | Foto: DR

Som et led i spareplanen og omlægningerne hos DR bliver DR K fortid efter et årti som nichekanal i DR-folden. Det sker i 2020, hvor kanalen flytter sammen med DR2.

Ifølge DR's mediedirektør, Henriette Marienlund, betyder det dog ikke, at DR trækker stikket på indholdet på DR K. Det skal smitte af på DR2, som sender noget af sit indhold videre til DR1 for at få puslespilsbrikkerne til at passe sammen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs