MediaWatch

Svensk regering vil ikke bremse Telias mulige milliardkøb

Den svenske stat, som er storaktionær i teleselskabet Telia, vil ikke blande sig i selskabets dialog med Bonnier om at købe Bonnier Broadcasting.

Foto: PR/Telia

Den svenske stat, der ejer omkring 37 pct. af Telia, kan og vil ikke blande sig i teleselskabets dialog med Bonnier om at købe Bonnier Broadcasting. Det skriver en række svenske medier, herunder Breakit, med reference til nyhedsbureauet TT.

Det har ellers tidligere været fremme, at den svenske regering er bekymret for den mulige handel. Den vil betyde, at den svenske stat får en afgørende finger med i spillet hos Sveriges to største tv-selskaber, dels SVT, som er den svenske pendant til DR, dels TV4, som er en del af Bonnier Broadcasting, som Telia altså er i dialog med Bonnier om at købe.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladets kommentator-team som led i en digital oprustning. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs