MediaWatch

Telia vil købe Bonniers tv-division trods regeringskritik

Den svenske stat, der er Telias største aktionær, er skeptisk overfor køb af Bonniers tv-division, alligevel er det Telias plan at forsætte, skriver Svenska Dagbladet.

Selv om Telias største aktionær, den svenske stat, er skeptisk omkring planerne om at købe Bonniers tv-forretning, så agter teleselskabet at køre videre.

Det skriver Svenska Dagbladet med henvisning til kilder, der "har et godt indblik i forhandlingerne".

I slutningen af maj bekræftede Telia, at det overvejer at købe Bonnier Broadcasting, der blandt andet ejer TV4, Cmore og den finske udgave af MTV, og der skulle angiveligt være en plan klar inden 22. juni.

"Forhandlinger fortsætter som planlagt. Det, som skulle sætte en kæp i hjulet nu, er prisen," siger en kilde til Svenska Dagbladet.

Prisen har tidligere været nævnt i lejet 10-12 mia. svenske kr., hvilket svarer til 7,3-8,7 mia. kr., men ifølge Svenska Dagbladet bliver det næppe muligt at få Telia til at betale 12 mia. svenske kr. Den svenske stat ejer knap 40 pct. af aktierne i Telia.

/ritzau/FINANS

Forsiden lige nu

DF afviser at acceptere Bocks tre krav

Dansk Folkeparti vil ikke vende tommelfingeren opad til de tre krav for den økonomiske ramme i medieforhandlingerne, som Mette Bock har sat op for videre forhandlinger. "Der er stadig lang vej igen," siger partiets medieordfører.

Radio24syv-vært er fyret

Radio24syvs René Fredensborg, der har været vært på radiostationen siden dens opstart, er blevet bedt om at forlade arbejdspladsen med øjeblikkelig virkning.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere