Kendt videnskabsjournalist bliver vært på 24syv

Lone Frank skal stå i spisen for en række samtaleprogrammer med udvalgte professorer i en ny videnskabssatsning på Radio24syv.
Foto: Foto: Klaus Vedfelt for Radio24Syv
Foto: Foto: Klaus Vedfelt for Radio24Syv

Om knap en måned går et nyt videnskabsprogram i luften med videnskabsjournalist og ph.d. Lone Frank som vært. Det skriver Radio24Syv i en pressemeddelelse.

Programmet med titlen "24 Spørgsmål til Professoren" bliver, som titlen antyder, et samtaleprogram med en ny professor hver uge, som Lone Frank stiller 24 spørgsmål ad gangen.

"I en tid hvor videnskabsstoffet har trange kår i medielandskabet, er det en fornøjelse at kunne præsentere et program, der holder så højt og elitært et niveau, som tilfældet er her. Radio24syv har i den grad manglet et program om videnskab, og vi har længe været på udkig efter den rigtige vært. Det har vi sikret os med Lone Frank. Hun er et naturtalent," siger Radio 24Syvs programchef, Mads Brügger, i pressemeddelelsen.

Lone Frank er ph.d. i neurobiologi og har i årevis skrevet om videnskabsstof for Weekendavisen samt udgivet en række bøger, heriblandt "Det nye liv", "Den femte revolution" og "Mit smukke genom". Hun har desuden tilrettelagt og medvirket i DR2's programserier "Videnskaben der udfordrer" og "Hulemanden indeni".

"I en æter, der er tyk af holdninger, meninger og standpunkter, er det en udsøgt fornøjelse at få lov til at bidrage med viden. Mennesker med indsigt er bare det bedste selskab, også i radioen," udtaler Lone Frank om sit nye job.

Programmet har premiere den 9. juli.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også