MediaWatch

Lars Hedegaard hyret af web-tv-kanal

Den islamkritiske debattør får sit eget program på online-tv-kanal med tidligere Cavling-vinder i spidsen.

Foto: Janus Engel/Polfoto/Arkiv

Debattør og forfatter Lars Hedegaard bliver vært for sit eget program på web-tv-kanalen Newspeek Networks. Det oplyser kanalen i en pressemeddelelse.

Lars Hedegaard, der har bemærket sig i debatten om islam, skal bestyre programmet "Så' det sagt". Han har tidligere været chefredaktør på Information og har blandt andet bidraget til Berlingskes klummer med navnet "Groft sagt".

Bag Newspeek Networks står Jeppe Juhl, der blandt andet vandt 1989-udgaven af Cavlingprisen, ligesom han var med til at bringe "Robinson Ekspeditionen" til Danmark.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs