MediaWatch

Ejere har presset på for udskiftning i Loud: Det er ikke godt nok

"Man har udviklet talenter, men på ingen måde fået den gennemslagskraft, som man kan forvente fra en medievirksomhed, der har så fint et budget," lyder det fra Louds bestyrelsesformand og koncerndirektør i Berlingske Media, Anders Krab-Johansen, om beslutningen om at skifte ny programdirektør ind hos Loud.

Anders Krab-Johansen og den øvrige bestyrelse bag Loud har presset på for forandringer i ledelsen på radiostationen for at få vendt lytterproblemet. | Foto: PR/Berlingske Media

Måneders offentlig diskussion om fattige lyttertal og en indholdsflade, der ikke helt ligner det, der blev lovet, da man søgte om sendetilladelse, udløste tirsdag formiddag en udskiftning i ledelsen på Loud og posten som programdirektør.

Det skete efter ønske fra bestyrelsen, der har efterlyst en kursændring, og at der blev taget hårdere livtag med problemerne på radiostationen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Bornholms Tidende er sendt ud i spare- og fyringsrunde, DR's dramachef blev afskediget, og Louds nye programdirektør varslede store forandringer for den unge radio. Få overblikket over en travl uge i den danske mediebranche.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs