MediaWatch

Berlingske afviser fortsættelse af 24syv: "Markedet er overhovedet ikke til det"

Berlingske siger farvel til et superbrand i familien med beslutningen om ikke at byde ind på FM4 og skrinlægger planer om at gøre 24syv til en selvbærende forretning på sigt. Der er ikke økonomisk logik i en videreførelse, siger koncernchef i Berlingske Media.

Foto: PR/Berlingske Media

Det var ikke alene et farvel til Radio24syv, som ejerne i Berlingske People meldte ud med sidste uges beslutning om ikke at byde ind på nye sendetilladelse til FM4. Det var også et farvel til et af de superbrands, som Berlingske Medias ejer, den belgiske mediekoncern De Persgroep, har strategien skarpt rettet mod.

Berlingske Media har under De Persgroep, som har ejet det danske medieselskab siden 2015, udpeget fire superbrands: Berlingske, B.T., Weekendavisen og Radio24syv. Det sidste ben skæres nu væk.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs