MediaWatch

Jacob Nybroe opretter kommunikationsvirksomhed

Tidligere TV 2-nyhedschef Jacob Nybroe, der forlod TV 2 for et år siden, har etableret eget kommunikationsbureau.

Tidligere TV 2-nyhedschef Jacob Nybroe har etableret eget kommunikationsbureau med partner Morten Brøcker.

Nybroe & Brøcker Kommunikation retter sit fokus på kerneområder som PR-arbejde, krisekommunikation, video-PR og medie- og budskabstræning.

Jacob Nybroe forlod TV 2 i sommeren 2014 efter uenigheder om TV 2's nyhedernes strategi. Han var fra 2000 til 2014 medlem af TV2 Nyhedernes chefredaktion. Han var blandt andet en af arkitekterne bag udviklingen af TV2  News.

Fra 2010 til 2014 var han nyhedschef for alle TV2 Nyhedernes programmer på hovedkanalen. Han har tidligere arbejdet som reporter, studievært, redaktør og redaktionschef på TV2 Østjylland og som redaktør på Morgenavisen Jyllands-Posten.

Jacob Nybroe forlader TV 2 Nyhederne 

Den anden partner, Morten Brøcker, var fra 1997-2013 redaktions- og souschef på TV2 Østjylland. Siden da censor og underviser i undersøgende journalistik på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole samt undersøgende reporter på blandt andet TV Syd. Han har tidligere arbejdet som reporter og redaktør på TV2 Østjylland og som reporter på Det Fri Aktuelt.

TV 2 ændrer nyhedsledelse

Jeppe Nybroe tilbage i Danmark

TV 2: Derfor breakede vi ikke Nybroe-sagen 

Mere fra MediaWatch

Yousee-ejer skyder gang i historisk it-projekt

Nuuday sætter nu gang i et fireårigt digitalt transformationsprojekt, der kommer til at stå koncernen i en milliard kroner. Op mod 80 pct. af de gamle systemer fra TDC-tiden skiftes ud. Investeringen skal sikre Nuudays digitale udvikling.

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs