MediaWatch

Bog & Idé lancerer egen streamingtjeneste

Dannmarks største boghandlerkæde vil have en bid af det voksende marked for lydbøger og sender egen streamingtjeneste i markedet.

Bog & Idé-ejeren Indeks Retail forventer at poste mellem 7 og 10 mio. kr. i lancering af ny streamingtjeneste senere på året. | Foto: Tariq Mikke Khan/Ritzau Scanpix

Indeks Retail, der står bag boghandlerkæden Bog & Idé, vil ikke længere se til fra sidelinjen, mens den ene streamingtjeneste efter den anden lægger fra land og lancerer nu sin egen tjeneste, skriver Børsen.

"Vi er lidt sent på den, men vi er en frivillig kæde, så vi agerer for 113 butikkers penge og ikke vores egne. Men jeg mener også, at det først er nu, at markedet er modent," siger Marianne Lyngby Pedersen, adm. direktør for Indeks Retail, der tilføjer, at det er en konsekvens af, at kunderne skifter vaner og i stigende grad lægger pengene hos abonnementstjenesterne.

Den nye tjeneste vil give sine kunder adgang til omkring 40.000 bøger til en fast - endnu ukendt -månedspris samt et loyalitetsprogram, der også er kædet sammen med boghandlerkædens webshop.

Gyldendal ramte opsving i coronaår – men holdt kun akkurat sorte tal på bundlinjen 

Millioner af digitale bøger blev revet af Ereolens hylder i 2020 

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Nye Medier: Vi bliver overset i debatten om tech-betaling

For en række nye digitale medier er Google og Facebook en hjælp til at blive hørt og set, lyder det fra foreningen Nye Medier, der frygter, at et krav om betaling fra techplatforme til medierne, som de store mediehuse presser på for, kan ramme dem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs