MediaWatch

Bog & Idé lancerer egen streamingtjeneste

Dannmarks største boghandlerkæde vil have en bid af det voksende marked for lydbøger og sender egen streamingtjeneste i markedet.

Bog & Idé-ejeren Indeks Retail forventer at poste mellem 7 og 10 mio. kr. i lancering af ny streamingtjeneste senere på året. | Foto: Tariq Mikke Khan/Ritzau Scanpix

Indeks Retail, der står bag boghandlerkæden Bog & Idé, vil ikke længere se til fra sidelinjen, mens den ene streamingtjeneste efter den anden lægger fra land og lancerer nu sin egen tjeneste, skriver Børsen.

"Vi er lidt sent på den, men vi er en frivillig kæde, så vi agerer for 113 butikkers penge og ikke vores egne. Men jeg mener også, at det først er nu, at markedet er modent," siger Marianne Lyngby Pedersen, adm. direktør for Indeks Retail, der tilføjer, at det er en konsekvens af, at kunderne skifter vaner og i stigende grad lægger pengene hos abonnementstjenesterne.

Den nye tjeneste vil give sine kunder adgang til omkring 40.000 bøger til en fast - endnu ukendt -månedspris samt et loyalitetsprogram, der også er kædet sammen med boghandlerkædens webshop.

Gyldendal ramte opsving i coronaår – men holdt kun akkurat sorte tal på bundlinjen 

Millioner af digitale bøger blev revet af Ereolens hylder i 2020 

Mere fra MediaWatch

TV 2-ansatte bruger efteruddannelsesdage på kulturforbedring

TV 2 Nyhedernes ansatte bliver trukket to uddannelsesdage på kurser, der skal forbedre arbejdsmiljøet efter sidste års fokus på kulturproblemer og en hård tone i afdelingen. Det sker efter aftale med tillidsfolk og er en fælles investering i arbejdet, siger hovedtillidsrepræsentant.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs