MediaWatch

Der Nordschleswigers printudgave kan synge på sidste vers

En stor del af finansieringen af den trykte udgave af avisen til det tyske mindretal i Sønderjylland kan blive beskåret markant og gøre Der Nordschleswiger til et rent digitalt medie.

Der Nordschleswiger, der henvender sig til det tyske mindretal i Sønderjylland, kan være på vej mod en lukning af den trykte udgave af mediet. Det skriver Journalisten.

En del af Der Nordschleswigers finansiering kommer fra organisationen BDN, der arbejder for det tyske mindretal. En del af midlerne herfra går til den trykte avis, men de midler, som ifølge chefredaktør Gwyn Nissen løber op i 18 mio. kr. årligt, overvejer BDN at skære.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Berlingske skipper papiraviser på helligdage - andre fastholder

Berlingske har skippet den trykte avis på helligdage, men andre vil fastholde printudgave viser MediaWatch-rundspørge. På længere sigt kan danske søndagsaviser på tryk dog være truede ifølge en medieforsker, fordi en stor del af indtægtsgrundlaget er forsvundet.

Tidligere EB-sportschef skifter ind hos Tipsbladet

Efter at være blevet opsagt som del af chefredaktør Henrik Qvortrups ændringer i Ekstra Bladets holdopstilling er avisens tidligere sportschef blevet en del af Tipsbladet som led i en digital oprustning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs