MediaWatch

Politisk redaktør på 24syv bliver pressechef for Støjbergs parti

Danmarksdemokraterne, som har tidligere Venstre-politiker Inger Støjberg som formand, henter hendes tidligere presserådgiver ind som pressechef.

Emil Winckler bliver pressechef hos Danmarksdemokraterne. | Foto: Jens Dresling

Det bliver Emil Winckler, nuværende politisk redaktør på radiokanalen 24syv, det tidligere Radio Loud, som skal stå i spidsen for Danmarksdemokraternes pressehåndtering. Det skriver Journalisten med henvisning til partiets hjemmeside.

Emil Winckler er tidligere presserådgiver for Danmarksdemokraternes formand, Inger Støjberg, som stiftede det nye parti tidligere på året.

Foruden Emil Winckler, som har arbejdet for 24syv siden december sidste år, har partiet ansat Mark Thorsen som strategichef. Han var særlig rådgiver for Inger Støjberg, da hun var udlændinge- og integrationsminister for Venstre.

Mere fra MediaWatch

Dansk Erhverv: Vinterhjælpen er ikke nok for nogle virksomheder

De danske virksomheder er presset hårdt af den høje energipriser, og derfor er den politiske vinter-hjælpe-pakke en vigtig håndsrækning, når der nu ikke findes et politisk quick fix på problemet, lyder det fra brancheorganisationen, der også må konstatere, at det ikke vil være nok til at redde alle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs