MediaWatch

TV 2-vært får påtale for slipsereklame

Vært på TV 2 Sporten Christian Müller Bækgaard har fået en ”kraftig påtale” af sin chef, fordi han har modtaget gratis slips og medvirket i en artikel på slipsemærkets website. Det skriver Journalisten.dk.

Christian Müller Bækgaard er vært på TV2 Sporten.

Christian Müller Bækgaard, der er vært på TV 2 Sporten, har modtaget gratis slips fra mærket CarloA, som han har haft på, mens han var på skærmen. Samtidig har han medvirket i en artikel på slipsmærkets hjemmeside, hvor han udtaler sig om, hvordan det er at bære CarloA-slipsene, der ofte præges af en stor kronhjort lige midt på slipset. Det skriver Journalisten.dk.

Dette udløser nu en kraftig påtale fra hans redaktionschef, Allan Hvid, der kalder Christian Müller Bækgaards medvirken i artiklen for ”upassende og et eksempel på meget dårlig dømmekraft”.

”Christian har fået en kraftig påtale af mig. Man kan ikke som TV 2-ansat medvirke i en artikel på en webshop og for et tøjmærke, som man bærer i studiet,” siger Allan Hvid.

Ifølge Journalisten.dk blev TV 2 først opmærksom på problemstillingen efter en henvendelse fra Journalisten.dk.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs