EB skærer 23 stillinger – undgår redaktionelle fyringer

Gennem frivillige fratrædelser undgår Ekstra Bladet redaktionelle fyringer i den varslede sparerunde, hvor de resterende avismedarbejdere nu skal uddannes til at indgå i flere funktioner.

Den varslede sparerunde som konsekvens af faldende oplag og svindende annonceomsætning på Ekstra Bladet er overstået.

På forhånd var der varslet godt 20 færre stillinger, og det endelige tal ender på 23 stillinger, oplyser Ekstra Bladet i en pressemeddelelse. Af dem er de 15 redaktionelle, og de er hovedsageligt fundet gennem 13 frivillige fratrædelser. De resterende to kommer fra stillinger, der ikke bliver genbesat.

”Vi ser stadig avisen som en vigtig del af det moderne Ekstra Bladet. Fra chefredaktionens side vil vi gerne takke tillidsfolkene for en meget konstruktiv medvirken, således at vi nu i fællesskab har skabt en forudsætning for at komme bedre gennem en vanskelig tid,” siger ansvarshavende chefredaktør Poul Madsen i pressemeddelelsen.

På forhånd var EBs web-del fredet, og de resterende medarbejdere på avisen skal nu indgå i efteruddannelse, der skal gøre dem i stand til i fremtiden at varetage flere funktioner.

Foruden de 15 redaktionelle stillinger skæres der desuden to projektchefer på mellemleder-niveau samt seks stillinger i den kommercielle del af forretningen.

Mobil-appetit på Eb.dk aftager

Ekstra Bladet skærer 20 stillinger

Læsertal: Iskold sommerdukkert for printaviser

Stillingopslag vækker undren på Ekstra Bladet 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også