MediaWatch

Netflix udelukker ikke download af film

Netflix åbner op for, at brugerne måske kan få lov til at downloade film og serier.

Foto: Dan Goodman/AP/Polfoto/Arkiv

Streamingtjenesten Netflix kan være på vej med download af film og serier, så brugerne ikke behøver være koblet til internettet for at se Netflix' indhold. Det skriver Berlingske.

"Vi har været så fokuseret på klik-og-se og skønheden og enkelheden ved streaming. Men efterhånden som vi udvider rundt omkring i verden, hvor vi ser en ret forskellig kvalitet på netværkene, er det noget, som vi bør bevare et åbent sind over for," siger Netflix' topchef, Reed Hastings, ifølge Berlingske.

Muligheden for at downloade indhold og se det senere findes allerede hos Netflix-konkurrenten Amazon. Viaplay, som er MTG's streamingtjenesten, tilbyder det samme.

Netflix rullede i januar sin tjeneste ud i 130 nye lande på én gang. Dermed er streamingtjenesten tilgængelig i omkring 190 lande.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs