MediaWatch

Netflix udelukker ikke download af film

Netflix åbner op for, at brugerne måske kan få lov til at downloade film og serier.

Foto: Dan Goodman/AP/Polfoto/Arkiv

Streamingtjenesten Netflix kan være på vej med download af film og serier, så brugerne ikke behøver være koblet til internettet for at se Netflix' indhold. Det skriver Berlingske.

"Vi har været så fokuseret på klik-og-se og skønheden og enkelheden ved streaming. Men efterhånden som vi udvider rundt omkring i verden, hvor vi ser en ret forskellig kvalitet på netværkene, er det noget, som vi bør bevare et åbent sind over for," siger Netflix' topchef, Reed Hastings, ifølge Berlingske.

Muligheden for at downloade indhold og se det senere findes allerede hos Netflix-konkurrenten Amazon. Viaplay, som er MTG's streamingtjenesten, tilbyder det samme.

Netflix rullede i januar sin tjeneste ud i 130 nye lande på én gang. Dermed er streamingtjenesten tilgængelig i omkring 190 lande.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs