MediaWatch

Medie: Bonnier skærper kamp om svensk boligsite

Bonnier har allieret sig med kapitalfonden EQT i opkøbskapløb det om det svenske boligsite Hemnet, skriver Resumé.

Kampen om det svenske boligsite Hemnet spidser til, skriver svenske Resumé.

Ifølge Resumés oplysninger er Bonnier nu gået sammen med kapitalfonden EQT for at sætte sig på det populære rubrikmarked for svenske boliger.

I maj lagde norske Schibsted et bud på 1,5 mia. vsvenske kr. for Hemnet, der har over 2,6 mio. unikke brugere om måneden.

Kort efter meldte andre bydere sig imidlertid på banen, heriblandt svenske Bonnier og flere kapitalfonde.

Det fik en af af sitets fire ejere til at fortsætte budrunden, selvom andre i ejerkredsen var klar til at acceptere Schibsteds tilbud.

Hemnet har ifølge den svenske avis Dagens Industri fået høj prioritet i Bonniers topledelsen - høj nok til at koncernen angiveligt er gået i partnerskab med EQT i budkrigen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs