MediaWatch

SVT ruller streaming-offensiv et skridt tilbage

SVT nedlægger sin anden streamningtjeneste, SVT Flow, efter kun 12 måneder og satser på SVT Play.

SVT lukker sin anden og nyeste streamingtjeneste SVT Flow efter kun 12 måneder.

"Vi får mange spørgsmål om, hvad der adskliller SVT Play fra SVT Flow, og signalet er, at folk har svært ved at adskille de to tjenester. Det synes derfor klogest at lukke Flow og fokusere på SVT Play," siger interaktiv programchef Lena Glaser, SVT, til Dagens Media.

SVT Flow var et eksperiment, der skulle kombinere tilbud om lineær sening og on-demand brug. Brugerne fik en rullende programplan til inspiration, så de kunne klikke ind på, og se det som lineær tv.  Eller brugerne kunne droppe den foreslåede programliste og søge efter ren on-demand sening.

SVT lancerer ekspansiv streaming-strategi 

DR's digitale spring kræver brydetag om rettighedsaftaler

DR TV streamer mere klassisk dansk drama 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs