MediaWatch

Nordjyske sluger sidste bid af Danske Fagmedier

Nordjyske Medier har købt den resterende ejerandel i Danske Fagmedier, der bl.a. udgiver Licitationen.

Danske Fagmedier bliver indlemmet helt i Nordjyske Medier, oplyser mediekoncernen i en pressemeddelelse.

I april 2014 overtog Nordjyske Medier majoriteten i Danske Fagmedier af den hidtidige ejer, Nils Sjøberg, og nu nupper Nordjyske virksomheden 100 pct.

”Det styrker vores vækstplan, at vi nu overtager Danske Fagmedier fuldt og helt. Danske Fagmedier og Industry Supply fungerer godt sammen med fælles ledelse, og begge virksomheder er inde i en tilfredsstillende udvikling,” siger Nordjyske Mediers adm. direktør, Per Lyngby, i meddelelsen.

Danske Fagmedier udgiver bl.a. Licitationen - Byggeriets Dagblad, målrettet bygge- og anlægsbranchen, Mestertidende, Jern og Maskindustrien, Transportmagasinet samt Motormagasinet. Læserskaren tæller omkring 150.000 på print alene, og huset omsætter ifølge Nordjyske.dk for mere end 50 mio. kr. årligt og beskæftiger 45 medarbejdere.

Virksomheden gik for to år siden konkurs, men medierne blev videreført i nye selskaber som led i en rekonstruktion.

Danske Fagmedier er et ud af flere nichemedier, herunder netmedierne Industry Supply, som Nordjyske Medier har investeret i de senere år for at udvide omsætningen. For et år siden købte Nordjyske desuden netportalen Jubii samt magasinhuset JSL Publications.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs