Nordjyske Medier køber Jubii

Det nordjyske mediehus fortsætter ekspansionen og vil med opkøbet af Jubii A/S sætte skub i husets digitale vækst.
Nordjyske Medier har overtaget Jubii A/S, der ud over portalen Jubii.dk, driver flere annoncenetværk.

Det skriver mediehuset i en pressemeddelelse.

”Overtagelsen af Jubii A/S vil skabe en markant vækst i vores digitale medieaktiviteter. Jubii er en ren online-forretning, som efter en imponerende turnaround har en stærk, positiv økonomi. Sammen med Nordjyske Mediers øvrige digitale aktiviteter og med magasinvirksomheden JSL Media, som vi overtager 1. januar 2014, forventer vi at få et solidt fodfæste på det digitale mediemarked i Danmark," siger adm. direktør Per Lyngby, Nordjyske Medier, i meddelelsen.

Købet af Jubii er Nordjyske Mediers anden større overtagelse inden for kort tid. Tidligere på måneden overtog mediehuset magasinudgiveren JSL Media.

Nordjyske Medier overtager JSL Media A/S

 

Bevarer base i København

De ansatte i Jubii fortsætter uændret fra adressen i København med administrerende direktør Thomas Rimington og kommerciel direktør Martin Schradieck i spidsen.

Thomas Rimington siger om overtagelsen:

”Vi glæder os over at blive en del af Nordjyske Medier koncernen, fordi det giver os mulighed for at sætte yderligere fart i udviklingen af Jubii,” lyder det.

Han suppleres af Martin Schradieck:

”Jubii og Nordjyske Medier når tilsammen ud til et godt stykke over halvdelen af den danske internetbefolkning, og samtidig kan vi tilbyde Jubiis og Nordjyske Mediers brugere adgang til endnu mere indhold og flere services.”

Jubii A/S har efter et kæmpe underskud i 2009 på knapt 16 mio. kr. haft fokus på at vende forretningen. I 2010 og 2011 kom selskabet ud med overskud, men fik sidste år et nyt underskud på 5,6 mio. kr.

Nordjyske Medier havde i 2012 et årsresultat på 5,7 mio. kr. og en egenkapital på 145 mio. kr.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også