Watch Medier udvider i Norge

Det JP/Politiken-ejede erhvervsmedie fortsætter sin ekspansion og lancerer nu et fagmedie målrettet life science-industrien i Norge. Det bliver selskabets femte nichemedie i landet.
Anne Grete Storvik bliver redaktør for MedWatch i Norge. | Foto: Watch Medier
Anne Grete Storvik bliver redaktør for MedWatch i Norge. | Foto: Watch Medier

Nyt fra eget hus |

Til efteråret bliver viften af fagmedier under Watch Mediers faner bredere endnu, når et søstermedie til danske MedWatch bliver lanceret i Norge.

Det er Watch Mediers femte knopskydning i Norge. MedWatch vil som sin danske pendant dække virksomheder og nøglepersoner i den ­norske life science-industri inden for områderne medicin og biotek, medico og rehab, laboratorie og ­diagnostik samt digital sundhed.

”Life science-industrien er i stærk vækst og et glimrende eksempel på, hvordan forskningen og videns­samfundet spiller en stadig vigtigere rolle i norsk erhvervsliv,” siger Øyvind Henriksen, nyhedsredaktør for Watch Mediers norske udgivelser, i en pressemeddelelse.

Det nye fagmedie lægger an fra start med en redaktør i spidsen i skikkelse af Anne Grete Storvik, der kommer fra FinansWatch og har dækket life science-industrien gennem mere end et årti på Dagens Medisin.

Udenlandsk ekspansion

Siden lanceringen af FinansWatch i Norge i 2020 har der været tempo på udrulningerne i det norske landskab. For tre uger siden meddelte Watch Medier, at selskabet også barsler med en lancering af EnergiWatch i Norge, ligesom der allerede findes de norske sites AdvokatWatch og EiendomsWatch.

”Norsk erhvervsliv har taget godt imod vores tre første nichemedier, hvor vi hver dag dækker ­virksomheder og nøglepersoner i finanssektoren, ejendomsbranchen og advokatbranchen helt tæt. Hvis ­EnergiWatch og ­MedWatch får samme modtagelse, er vi meget glade,” udtaler Watch Mediers internationale redaktør Rasmus Emborg.

Disclaimer: MediaWatch er en del af Watch Medier under JP/Politikens Hus, men har redaktionel frihed til at dække JP/Politikens Hus som alle andre medievirksomheder. Medarbejderne på MediaWatch deltager ikke i orienterende medarbejdermøder i JP/Politikens Hus.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også