MediaWatch

Facebook venter rekordhøje reklameindtægter i kommende højtidssæson

Det ventes, at den kommende sæson vil blive den bedste markedsføringsperiode, der nogensinde er set. Det sker trods leveringspres.

Foto: Jacob Ehrbahn/Politiken

Facebook venter rekordhøje reklameindtægter i den kommende højtidssæson trods flaskehalse og udfordringer med forsyningskæderne hos detailforhandlerne.

Det fortæller Nicola Mendelsohn, der er forretningsdirektør i Facebook, til Bloomberg News.

"Alle industrier oplever forstyrrelser i forsyningskæderne for tiden, og det påvirker på forskellige måder," siger direktøren til Bloomberg.

"I øjeblikket står vi lige foran årets travleste højtidssæson, og hvad der højst sandsynligt vil blive den største markedsføringsperiode online, som vi nogensinde har set."

Flere reklameudbydere har set en stigning i interessen for annoncer, efter at pandemien drastisk sænkede efterspørgslen.

Forsinkelser på fragt og produktion samt medarbejdermangel har på anden side påvirket de finansielle udsigter hos selskaberne forud for højtidsperioden, og flere har derfor skåret i forventningerne forud for Thanksgiving og jul.

Facebook falder 0,1 pct. i det amerikanske formarked.

Danske it-folk står stærkt når Facebook indleder jagt på 10.000 ansatte 

 

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

DR-chef stopper efter sag om grænseoverskridende adfærd

DR har indledt en personalesag imod en chef for at have opført sig i strid med DR's interne kodeks for god adfærd. Chefen er stoppet, oplyser DR, der i januar vil foretage en anonym undersøgelse internt om omfanget af krænkende adfærd. DR-chef erkender og undskylder i opslag på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs