MediaWatch

Camilla Lindemann stopper i Aller

Feminas chefredaktør Camilla Lindemann (61) forlader dags dato Aller Media. Det skyldes uenighed om Feminas fremtidige strategi, skriver Aller Media i en pressemeddelelse.

Feminas chefredaktør Camilla Lindemann (61) forlader dags dato Aller Media. Det skyldes uenighed om Feminas fremtidige strategi, skriver Aller Media i en pressemeddelelse.

”Det er med beklagelse, at vi kan konstatere, at vi ikke kan nå til enighed om strategien, og at vi derfor er blevet enige med Camilla Lindemann om, at hun ikke længere skal stå i spidsen for at implementere Feminas strategi. Femina har i dag en stærk position i markedet, er elsket af købere og annoncører, og har med redaktør Camilla Kjems i spidsen et stærkt hold af medarbejdere, der kan køre bladet videre gennem de næste måneder, indtil en ny chefredaktør er fundet,” siger udgiverdirektør Per Ingdal i meddelelsen.

Camilla Lindemann har arbejdet for Aller Media i 27 år og har udviklet magasiner som IN og Psykologi.

”Vi har i Allers ledelse stor respekt for Camilla Lindemanns store viden og erfaring om danske kvinders liv og interesser. Derfor har vi tilbudt Camilla en anden spændende stilling i Aller Media, hvilket hun imidlertid har valgt at takke nej til. Det har vi respekt for, og vi ønsker Camilla al mulig held og lykke fremover,” tilføjer Per Ingdal.

Frem til at den nye chefredaktør er fundet, vil redaktør Camilla Kjems overtage ledelsen af redaktionen, og Per Ingdal vil i samme periode være ansvarshavende udgiver.

I løbet af det seneste års tid, har Aller fundet nye chefredaktører til to af de tre blade, Camilla Lindemann har stået i spidsen for. I september sidste år overtog Lizl Rand magasinet Psykologi og senest blev Anne Absalonsen udnævnt som chefredaktør for IN i januar i år.

- TBH

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs