MediaWatch

TDC's tv-kunder kan fortsætte med at se Dk4

Efter politisk pres beholder tv-mastodonten den lille kanal i sin grundpakke, oplyser Dansk Folkeparti.

Billede fra "Jagtmagasinet" | Foto: PR/DK4

Der er godt nyt til de af TDC's tv-kunder, der holder af programmer som Campingmagasinet, Jagtmagasinet, Kolonihaveliv og Schlagerbox. TDC-selskabet Yousee beholder nemlig tv-kanalen DK4 som en del af sin grundpakke.

Det sker efter pres fra politisk side, oplyser Dansk Folkepartis medieordfører Morten Marinus.

"Det er en lille, dansksproget nichekanal, der leverer public service-programmer, som DR faktisk ikke leverer, selv om de måske burde være forpligtet til det. Dk4 gør noget godt, både for tv og for det kulturelle i Danmark," siger han.

Tilbage i februar skrev Folketingets medieordførere et fælles brev til TDC med en opfordring til at beholde DK4 i grundpakken hos Yousee, der er Danmarks største tv-leverandør.

"TDC havde tænkt sig at stoppe aftalen med Dk4. Jeg tog sagen op med ministeren, og der blev skrevet et fælles brev fra Folketingets medieordførere til TDC," forklarer Morten Marinus.

/ritzau/

Mere fra MediaWatch

Mediekommentator kalder medieforlig en "lappeløsning"

Endnu en smal medieaftale er landet, uden der bliver foretaget markante ændringer af rammerne for de danske medier, som medievirksomheder kan slå sig på, lyder vurderingen fra mediekommentatorer. De store ændringer er udsat med en lang række udvalg og undersøgelser, og spørgsmålet er, hvor mange af regeringens mål, der reelt kan føres ud i livet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs