MediaWatch

Medieordfører: Dk4 kan blive public service-kanal

Medieordfører lægger op til, at Dk4 kan indgå som en public service-kanal i det kommende medieforlig.

Når det næste medieforlig skal forhandles på plads i løbet af de kommende år, kan tv-kanalen Dk4 få status som public service-kanal. Det lægger medieordfører fra Dansk Folkeparti Morten Marinus op til i Berlingske.

"Men når den nye medieaftale skal på plads i 2018, kunne vi lade Dk4 indgå som public service-kanal. Man kunne jo forestille sig, at man udloddede en af DR's TV-frekvenser, ligesom Radio24syv nu har en af radiofrekvenserne, på betingelser, som måske svarer til det indhold, som Dk4 leverer i dag. Vi mener, at Dk4 løfter public service-opgaver, som DR ikke løfter. Dk4 lavede f.eks. allerflest timers debatfjernsyn om de seneste to valg," fremhæver Morten Marinus (DF) til Berlingske.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs