MediaWatch

Snowman har udvidet den faste stab

Produktionsselskabet bag bl.a. "5. halvleg" på Kanal 5 og DR's "Gift ved først blik" har bl.a. hyret ny producent.

Snowman Productions vokser på medarbejdersiden, skriver produktionsselskabet i en pressemeddelelse. 

I det nye år er producentholdet udvidet fra tre til fire med ansættelsen af Sofie Seitzberg Maltesen, der tidligere har været på bl.a. Metronome og Strix.

Derudover er Mette Granzau, der senest har været hos Blu, fastansat som redaktionschef, og Camilla Wikke Wahlstrøm, tidligere freelance, fastansat som produktionsleder.

”Sofie, Mette og Camilla er tre af branchens store nye talenter, der allerede nu leverer tv-produktioner på et meget højt niveau. De er et perfekt supplement til Snowmans eksisterende setup og vil forhåbentligt blive hos os i mange år," siger direktør Michael von Würden, Snowman Productions.

Produktionsselskabet, der er en del af tyske Prosiebensat1's selskab Red Arrow Entertainment Group, går med ansættelserne fra fem til otte fastansatte.

Blandt tv-produktionerne, der tegner selskabet, er ”5. halvleg” på Kanal 5, ”Gift ved første blik” på DR1, "Kys, knald og kærlighed" på TV3 og ”d’Angleterre”, TV 2.

Seneste årsregnskab fra selskabet fra 2014 viser et resultat på minus 48.707 kr. – en forbedring på godt 300.000 kr. fra 2013 – ud af en bruttofortjeneste på 6,1 mio. kr.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs