MediaWatch

Sportsvært stopper på TV 2

Vært på TV 2 Sport har opsagt sin stilling og stopper efter at have været på sportsredaktionen siden 2006.

Foto: Per Arnesen/TV 2

Efter ni år på TV 2 Sporten stopper Heidi Frederikke Sigdal som vært, skriver TV 2.

Heidi Frederikke Sigdal har været på TV 2 Sporten siden 2006 og har bl.a. været vært på TV 2 Sportscenter og dækket slutrunder i fodbold.

Fodbold er droslet ned

Beslutningen om at forlade TV 2 skyldes dels familiehensyn, dels hendes faglige interesse for fodbolden, som fylder mindre i TV 2's flade i dag, forklarer hun.

"Jeg har to små børn og en familie, der har undværet mig i mange af deres vågne timer, fordi jeg har arbejdet med skæve arbejdstider i ni år. Og jeg har undværet dem. Når det alligevel har hængt sammen, er det fordi, jeg har været så privilegeret at få lov til at gå i dybden med den sportsgren, som betyder allermest for mig – nemlig fodbolden. Og jeg har været en del af det, jeg vil kalde Danmarks bedste landsholdsredaktion i hele min ansættelse på TV 2 Sport. I dag er det dog andre rettigheder, der gør TV 2 Sport til en kæmpe succes. Og fodbolden fylder ikke længere så meget på vores platforme. Derfor er det også det rigtige tidspunkt for mig at overlade banen til andre," siger Heidi Frederikke Sigdal til TV 2.

TV 2's sportschef, Frederik Lausesen, siger, at han er ked af, at Heidi Frederikke Sigdal har sagt op, men anerkender beslutningen.

"Jeg har stor respekt for Heidi Frederikkes beslutning. Vi vil komme til at savne hende, men på det menneskelige plan er jeg glad på hendes vegne over, at hun tager dette store skridt. Det er altid udviklende at kaste sig over nye udfordringer. Heidi Frederikke har altid brændt voldsomt for fodbolden - det har vi på TV 2 Sport ikke så meget af længere, må vi bare konstatere. Herfra vil jeg bare ønske hende alt muligt held og lykke," siger Frederik Lauesen.

Heidi Frederikke Sigdal stopper med udgangen af marts.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs