Sportsvært stopper på TV 2

Vært på TV 2 Sport har opsagt sin stilling og stopper efter at have været på sportsredaktionen siden 2006.
Foto: Per Arnesen/TV 2
Foto: Per Arnesen/TV 2

Efter ni år på TV 2 Sporten stopper Heidi Frederikke Sigdal som vært, skriver TV 2.

Heidi Frederikke Sigdal har været på TV 2 Sporten siden 2006 og har bl.a. været vært på TV 2 Sportscenter og dækket slutrunder i fodbold.

Fodbold er droslet ned

Beslutningen om at forlade TV 2 skyldes dels familiehensyn, dels hendes faglige interesse for fodbolden, som fylder mindre i TV 2's flade i dag, forklarer hun.

"Jeg har to små børn og en familie, der har undværet mig i mange af deres vågne timer, fordi jeg har arbejdet med skæve arbejdstider i ni år. Og jeg har undværet dem. Når det alligevel har hængt sammen, er det fordi, jeg har været så privilegeret at få lov til at gå i dybden med den sportsgren, som betyder allermest for mig – nemlig fodbolden. Og jeg har været en del af det, jeg vil kalde Danmarks bedste landsholdsredaktion i hele min ansættelse på TV 2 Sport. I dag er det dog andre rettigheder, der gør TV 2 Sport til en kæmpe succes. Og fodbolden fylder ikke længere så meget på vores platforme. Derfor er det også det rigtige tidspunkt for mig at overlade banen til andre," siger Heidi Frederikke Sigdal til TV 2.

TV 2's sportschef, Frederik Lausesen, siger, at han er ked af, at Heidi Frederikke Sigdal har sagt op, men anerkender beslutningen.

"Jeg har stor respekt for Heidi Frederikkes beslutning. Vi vil komme til at savne hende, men på det menneskelige plan er jeg glad på hendes vegne over, at hun tager dette store skridt. Det er altid udviklende at kaste sig over nye udfordringer. Heidi Frederikke har altid brændt voldsomt for fodbolden - det har vi på TV 2 Sport ikke så meget af længere, må vi bare konstatere. Herfra vil jeg bare ønske hende alt muligt held og lykke," siger Frederik Lauesen.

Heidi Frederikke Sigdal stopper med udgangen af marts.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også