Søren Ryge fortsætter på DR trods aldersloft

Søren Ryge har fået forlænget sin kontrakt med DR for et år mere, selvom den populære havemand fylder 70 år til sommer og rammer DR's aldersloft.
Foto: Charlotte Dela Fuente/Polfoto/Arkiv
Foto: Charlotte Dela Fuente/Polfoto/Arkiv

Når den populære havemand Søren Ryge til sommer fylder 70 år, rammer han DR's aldersloft, som normalt betyder, at kontrakten automatisk udløber. Men i Søren Ryges tilfælde har DR løsnet på alders-loftet med en kontrakt, der foreløbig peger et år frem, skriver BT.

"Ja, det er foreløbig for et år. Så må vi se, hvordan det står til – til den tid. Der kan jo ske så meget. Jeg vil helst selv afgøre, hvornår jeg skal holde op, og sådan bliver det også. Nu tager vi et år mere, og så tager vi den derfra. Pension er ikke noget, jeg går og glæder mig til. Jeg elsker det, jeg laver," siger Søren Ryge til BT.

Hos DR har man ingen interesse i at pensionere havemanden fra Djursland, fordi "han er en så god formidler og en eksponent for, at det er værd at holde på det grå guld, når det er guld," som chef i DR Danmark Søren Bo Hansen siger til BT.

Søren Ryge begyndte at lave tv for 37 år siden, og han har allerede 18-20 ideer til de torsdags-programmer, han skal lave på DR til sommer, fortæller han.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også