MediaWatch

Nyt studie og ungdomspanel skal gøre DR skarpe på indhold til de unge

Mange medier har knækket nakken i forsøget på at slippe igennem nåleøjet hos den unge målgruppe. DR mener at tage et skridt i den rigtige retning med et nyt studie af de 10-25-årige. Ét ord går igen blandt de unge: "relaterbarhed" siger DR's chef for børn og unge.

DR3-programmet "99% forelsket" om Simon Makienok og Ida-Sophia Petersens parforhold har været særligt populært blandt den yngre målgruppe ifølge DR-chef Malene Birkebæk. | Foto: Cécile Smetana Baudier/DR

DR præsenterer i dag et antropologisk studie til stationens eksterne producenter, som har zoomet ind på generation Z, og skal være en del af fundamentet, hvorfra ideer til nyt indhold skal udspringe, så DR kan gøre sig selv mere relevant for den flygtige målgruppe.

Den strategiske virkelighed bag er den konkrete målsætning om, at DR skal nå 90 pct. af unge under 25 ugentligt i 2023. Tallet ligger på 88 pct. 

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs