MediaWatch

Signe Molde stopper som vært på Quizzen

DR2-programmet "Quizzen med Signe Molde" skifter vært - og navn. Signe Molde stopper som tovholder i programmet, men bliver i DR. Ny vært er hentet fra P3.

Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Tv-værten Signe Molde stopper som vært på DR2's underholdningsprogram "Quizzen med Signe Molde", der splejser quiz med aktuelle politiske gæster og begivenheder. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Signe Molde har selv været arkitekt på quizformatet, men har efter mere end 100 programmer ønsket sig nye opgaver, "inden hun bliver for magelig". Hvad de nye opgaver bliver, skal hun sammen med DR2 til at finde ud af, skriver DR.

Fremover bliver det Gyrith Cecilie Ross, der lægger navn til DR2-programmet som ny vært. Hun kommer fra en stilling som reporter og vært på P3, hvor hun bl.a. har lavet programmer som "Danmarks Indsamling", "Alpha Omega" og "Monte Carlo" på P3.

"Quizzen på DR2 er unik i det danske mediebillede. På én gang forener programmet aktualitet og bidende humor. Når man stiller op, kan man være sikker på, at intet er helligt, og alle medvirkende bliver grillet – alligevel stiller ugens aktuelle politikere og personer beredvilligt op. Det er meget få steder i verden, man kan få dem til det, og nu glæder vi os til at udsætte dem og seerne for en ny vært,” siger Flemming Hedegaard, der er ledende redaktionschef for DR Kultur og Samfund i meddelelsen.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs