MediaWatch

Discovery opruster på lørdagsunderholdningen

Discovery Networks Danmark hapser tidligere X Factor-dommer til ny sangkonkurrence. Underholdningsformatet er erhvervet fra britiske BBC og skal give større muskler til Discoverys lørdagsunderholdning på Kanal 5.

Christopher Læssø og Mette Lindberg er de to frontfigurer i det nye sangprogram på Kanal 5. | Foto: Krestine Havemann/Discovery Networks Danmark

Om få uger går Discoverys nye lørdagsunderholdning i luften på Kanal 5. Tv-koncernen har hentet BBC-sangprogrammet "All together now" til Danmark og hyret bl.a. den tidligere dommer fra X Factor Mette Lindberg ind som dommer på underholdningsprogrammet sammen med skuespiller Christopher Læssø, der bliver vært. Det skriver Discovery i en pressemeddelelse.

Kort sagt går programmet ud på, at sangere med én sang skal overbevise et dommerpanel på 100 mennesker i musikbranchen om, at de synger godt nok til at gå videre til finalen. Målet med programmet er give større muskler til Discoverys hovedkanal i konkurrencen om seerne til lørdagsunderholdningen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs