MediaWatch

Chefredaktør stopper på TV Syd

TV Syd skifter ud i ledelsen for at undgå interessekonflikter og sammenblanding af private og professionelle interesser, efter tv-stationens direktør og chefredaktør er blevet kærester.

TV Syds adm. direktør Betina Bendix skal finde en ny chefredaktør til ledelsen for at holde privat- og arbejdsliv adskilt | Foto: Tais Tullin/TV Syd

Chefredaktør på TV Syd, Claus Christensen, forlader sin stilling ved månedens udgang. Det oplyser TV Syds bestyrelsesformand, Torben Seldrup, til B.T.

Claus Christensen har selv foreslået sin fratrædelse tilbage i april, efter han og TV Syds direktør, Betina Bendix, har indledt et forhold.

"Vi har ikke nogen nedskreven personalepolitik, der forbryder at have et forhold til en kollega, men hverken Claus, Betina eller jeg synes, det ville være en god idé, at Claus fortsatte på stationen," siger Torben Seldrup til B.T.

Hvem der skal overtage posten som chefredaktør på den regionale tv-station er endnu ikke afklaret, skriver avisen.

Mere fra MediaWatch

Kvinder i metoo-dokumentar kritiserer Politikens beskrivelse af Jes Dorph-sag

Politiken bragte i januar en ensidig og mangelfuld beskrivelse af de sager, Jes Dorph-Petersen blev beskyldt for i advokatundersøgelsen på TV 2, mener de kvinder, som står bag beretningerne. Kritikken "gør indtryk" på Politikens chefredaktør, Anne Mette Svane, som dog står ved den journalistiske behandling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs