MediaWatch

DR nedlægger DR Viden som selvstændigt område efter fem år

Den omfattende omorganisering i DR betyder farvel til DR Viden som et selvstændigt område i Aalborg, der blev etableret for fem år siden som en del af DR's daværende udflytningsplan. DR afviser dog, at det udløser nye geografiske flytninger.

DR omlægger organisationen markant i digital gearing og nedlægger bl.a. videncentret DR Viden i Aalborg som selvstændigt område i den forbindelse | Foto: Uffe Weng/DR

Fem år efter DR plantede flag i Aalborg med videnscenteret DR Viden bliver området nedlagt i forbindelse med den store digitale omstillingsplan, DR skubbede i gang mandag.

Etableringen af DR Viden i Aalborg blev besluttet i 2016 som en del af DR's daværende udflytningsplan, der i alt flyttede 165 årsværk fra København til Aarhus, hvor DR Sporten og DR Vejret flyttede til, samt altså Aalborg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs