MediaWatch

Topchef for Berlingske-ejer: Vi ved, hvad vi gør

Berlingske Medias belgiske ejer slår fast, at de ved, hvad de gør, og at de gjort det før, siger topchef i interview.

Foto: Per Folkver/Polfoto/Arkiv

Trods fyringer og lukninger er topchefen for Berlingske Medias belgiske ejer, Christian Van Thillo, ikke i tvivl om, at kursen for den danske mediekoncern er den rigtige. De Persgroep har nemlig gjort det før, og ved hvad de gør, siger han i et interview med Finans.

"Vi har de største kvalitetsaviser i Holland, den største erhvervsavis og kvalitetsaviser i Belgien. Så jeg mener, at vi - uden at være arrogante - kan hævde, at vi ved noget om, hvordan man producerer et fremragende og velskrevet nyhedsmedie, og hvor mange ansatte det kræver. Det her er ikke nyt for os. Vi er ikke en finansiel spiller, vi er ikke en kapitalfond. Det her er det, vi gør," siger Christian Van Thillo til Finans.

I interviewet fortæller den belgiske topchef, at strategiskiftet i Berlingske Media udspringer af et serviceeftersyn af den danske koncern, som De Persgroep foretog efter sommeren. Ifølge Christian Van Thillo ønsker De Persgroep med ændringerne at "right size" organisationen i Berlingske Media i forhold til strategien. Han afviser, at det vil gå ud over kvaliteten i Berlingske.

Målet for De Persgroep er på sigt, at Berlingske Media skal være mere lønsom - uden at belgierne har et præcist mål for afkastgraden.

Mere fra MediaWatch

Aller Media lukker magasinet Dossier

Dossier lukker og slukker efter seks år. Det skyldes ifølge chefredaktør økonomi og udfordringer med bl.a. stigende papirpriser. For mindre end et år siden lukkede Aller også Modemagasinet In efter 35 år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs