MediaWatch

Her er e-avisernes oplag

De første oplagstal for e-aviserne er landet. De viser, at Berlingske tager teten foran Jyllands-Posten og Politiken. Flere regionalaviser er dog i top 10.

Rettelse 23.9.2014: Dansk Oplagskontrol har d.d. udsendt justerede tal for 1. halvår, hvor det fremgår, at Berlingskes oplagstal for e-avisen er ændret fra 4109 til 2965 og altså dermed ikke større end Jyllands-Postens, som det fremgår af de oprindelige ta, artiklen bygger på. Tallet er derfor ændret i graferne for H1. 

Mens Berlingske har tabt hver femte læser og må tage til takke med en fjerdeplads, når det kommer til de traditionelle oplagstal, lægger de sig derimod i spidsen, når det kommer til oplagstallene for e-aviserne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

B.T. fyrer 11 medarbejdere

Som led i B.T.’s nedlægning af storbyredaktionerne og printavisen blev 14 redaktionelle medarbejdere varslet en afskedigelse. Tre af dem er nu omplaceret, fortæller ansv. chefredaktør Pernille Holbøll.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs