MediaWatch

Folkemødet indgår nyt samarbejde med Politiken

Folkemødet har indgået et samarbejde med Politiken, der ligesom Altinget bliver mediepartner til det politiske event.

Rosengården i Allinge, hvor Politiken tidligere har afholdt debatarrangementer under Folkemødet. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Når Folkemødet efter et års pause bliver afholdt fra fra 17. - 19. juni bliver det med Politiken som mediepartner. Den nye rolle indebærer, at Politiken overtager produktion og redaktional udvikling af Folkemødets avis. Det oplyser Politiken i en pressemeddelelse.

"Politiken har været med på Folkemødet siden begyndelsen i 2011, og vores støtte og engagement i Danmarks største demokratifestival er kun vokset gennem årene. Efter et år uden Folkemøde og et underskud af demokratisk samtale mellem borgere og magthavere er det selvfølgelig afgørende, at vi bakker op i 2021," siger Christian Jensen, ansv. chefredaktør på Politiken.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs