MediaWatch

Mylenberg bliver formand for ekspertudvalg nedsat af DJ

Tidligere chefredaktør hos Jysk Fynske Medier skal stå i spidsen for ekspertudvalg, der skal se nærmere på fremtiden for medie- og kommunikationsfagene.

/ritzau/Per Folkver
Troels Mylenberg Foto: /ritzau/Per Folkver

Dansk Journalistforbund besluttede i efteråret at nedsætte et ekspertudvalg, der skal se på medie- og kommunikationsfagenes fremtid. Troels Mylenberg, fra 1. februar vært på TV 2 News og tidligere chefredaktør hos Jysk Fynske Medier, bliver formand for udvalget, skriver Journalisten.

Digitalisering af medier, nye kommunikationsplatforme og ændringer i medie- og kulturvaner er blandt udvalgets fokusområder.

"Jeg er glad for denne her beslutning. Vi skal tage fremtiden i hånden og forstå den, så vi kan indrette os efter den. Vi skal ruste os til fremtiden når det gælder faglighed, kompetencer og arbejdsvilkår, og derfor er det vigtigt at få et solidt indblik i fremtidens arbejdsmarked," udtalte forbundets formand, Lars Werge, da planerne om ekspertudvalget blev præsenteret.

Ud over Troels Mylenberg vil det nye ekspertudvalg bestå af seks medlemmer, der skal udarbejde en redegørelse, der skal ligge klar i september.

Forsiden lige nu

Ny pressechef i Venstre

Venstre skiller rollen som pressechef ud i en særskilt stilling op til det kommende folketingsvalg. Ny mand på posten kommer fra Danmarks Lærerforening og skal bl.a. stå i spidsen for presseindsatsen op til valget.

Ny webportal vil booste salget af den smalle litteratur

Den store omstilling: Mikrofest er navnet på en kommende online boghandel, som skal forsøge at øge salget af den smallere litteratur i Danmark. "Sitet skal ikke hjælpe til at fremme salget af flere krimier," lyder det fra én af stifterne.

Chefredaktør forlader Bold.dk

Efter otte år på posten som chefredaktør forlader Jesper Helmin Bold.dk til fordel for udenlandsk job. Adm. direktør håber at have afløser på plads hurtgt.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere