MediaWatch

Mylenberg bliver formand for ekspertudvalg nedsat af DJ

Tidligere chefredaktør hos Jysk Fynske Medier skal stå i spidsen for ekspertudvalg, der skal se nærmere på fremtiden for medie- og kommunikationsfagene.

/ritzau/Per Folkver
Troels Mylenberg Foto: /ritzau/Per Folkver

Dansk Journalistforbund besluttede i efteråret at nedsætte et ekspertudvalg, der skal se på medie- og kommunikationsfagenes fremtid. Troels Mylenberg, fra 1. februar vært på TV 2 News og tidligere chefredaktør hos Jysk Fynske Medier, bliver formand for udvalget, skriver Journalisten.

Digitalisering af medier, nye kommunikationsplatforme og ændringer i medie- og kulturvaner er blandt udvalgets fokusområder.

"Jeg er glad for denne her beslutning. Vi skal tage fremtiden i hånden og forstå den, så vi kan indrette os efter den. Vi skal ruste os til fremtiden når det gælder faglighed, kompetencer og arbejdsvilkår, og derfor er det vigtigt at få et solidt indblik i fremtidens arbejdsmarked," udtalte forbundets formand, Lars Werge, da planerne om ekspertudvalget blev præsenteret.

Ud over Troels Mylenberg vil det nye ekspertudvalg bestå af seks medlemmer, der skal udarbejde en redegørelse, der skal ligge klar i september.

Forsiden lige nu

Netflix glider af på S-forslag og sender bolden tilbage til politikerne

Den amerikanske streamingtjeneste vil ikke svare på, om den er klar til at imødekomme ønske fra flere partier om at betale en procentdel af sin omsætning tilbage til det danske produktionsmiljø. Tværtimod mener Netflix, at det er op til politikerne at finde løsninger, der "tilskynder investeringer".

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere