MediaWatch

Boligsøgende bruger i højere grad net

Flere end 80.000 danskere brugte i april måned Internettet til bolig-søgning. Hvor Nielsen/NetRatings havde forventet at sé en massiv repræsentation af 21-34-årige - en forventning, der er imødekommet - overraskede det, at forholdsvis mange pensionister besøger ejendomsmæglerne gennem Internettet.

Ifølge Simon Svegaard, ACNielsen, viser ejendomsmæglernes eksempel tydeligt, hvad typen af indhold betyder for succesén på Internettet. Med søgefunktioner og relevante grupperinger har de boligsøgende her nogle redskaber, som ingen andre medier kommer i nærheden af, mener Svegaard.

De mest besøgte danske bolig-sites er ifølge Nielsen/NetRatings Edc.dk, Home.dk, Nybolig.dk, Danbolig.dk og Boligsiden.dk

Ni procent af de besøgende hos ejendomsmæglerne var pensionister, hvilket ligger væsentligt over deres andel af brugerne på Internettet. De 21-24-årige udgjorde 50 procent af brugerne. De 35-49-årige 30 procent af brugerne.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs