MediaWatch

Mobil musik med Vitaminic og Nokia

mPlatform er Nokias åbne platform for telefonselskaber og serviceudbydere, som vil tilbyde mobile Internet services. - I fremtiden, når services og løsninger er færdigudviklede, vil mobiltelefonbrugere få tilbudt helt nye typer musik- og informationsservices fra deres teleselskab, siger adm. direktør Flemming Toft, Vitaminic Danmark.

Vitaminic har i øjeblikket 10 lokale websites, heraf de ni i Europa, nemlig i Italien, England, Tyskland, Danmark, Frankrig, Spanien, Holland, Sverige og Irland. Dertil kommer en site i USA.

I løbet af første kvartal 2001 købte Vitaminic IUMA Inc. (the Internet Underground Music Archive), der er en af de største amerikanske musikersider på Internet. Dermed er Vitaminic blevet verdens næststørste kunstner-community på Internet med mere end 200.000 numre til download fra

Besøg Vitaminic.dk her

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs