MediaWatch

Flextronics skal producere for Ericsson

Flextronics meddeler, at den Singapore-baserede produktionsvirksomhed er blevet valgt som en betydelig partner i forbindelse med Ericsson-koncernens globale restrukturering af mobiltelefonproduktionen.

Specifikt går Flextronics nye rolle ud på:

- Industriel fremstilling og introduktion af nye Ericsson designede mobiltelefoner
- Produktion af Ericsson-designede mobiltelefoner

I forbindelse med den underskrevne hensigtserklæring mellem de to virksomheder, skal Flextronics begynde produktionen af Ericssons mobiltelefoner den første april 2001. I samme forbindelse vil Flextronics overtage en række produktionsfaciliteter fra Ericssons.

Flextronics forventer at den nye aftale med Ericssons vil bidrage betydeligt til koncernens omsætning såvel som det vil bidrage positivt til overskud og indtjening per aktie.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs