MediaWatch

Excite@Home afskediger 250

Gruppens netværk af websites, der inkluderer excite.com portalen og bluemountain.com, er mærket af en generel nedgang inden for online annonceringen, som disse websites lever af. Excite oplyser, at afskedigelserne vil finde sted i den afdeling af Excite Studio, der beskæftiger sig med produktion af indhold til websitene.

Et vist antal medarbejdere i administrationen, human ressourceafdelingen og den generelle ledelse mister ligeledes deres job. Excites hovedområde, højhastigheds web forretningen, vil ikke blive påvirket af afskedigelserne, skriver Financial Times.

Ledelsen offentliggjorde nyheden på et medarbejder møde tirsdag og det pågældende personale forlader firmaet fredag. Ifølge Excite handler det om at strømline selskabets aktiviteter. Derfor foretrækker Excite at nedjustere både omkostningerne og forventningerne til indtægter så længe online annonceringen kører på vågeblus.

Excite oplyser endvidere, at selskabet vil koncentrere sig om de online services, der tiltrækker de højeste annonceindtægter og det gælder især Excites søge services på excite.com.

Mere fra MediaWatch

16 medarbejdere fratræder på Jyllands-Posten

Syv journalistiske medarbejdere forlader avisen, mens yderligere ni medarbejdere er blevet opsagt - herunder en redaktionel analysechef. Derudover lukker Jyllands-Posten for kommentarsporet på Facebook. (Opdateret)

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs